Čechovice - Hranice U17

01.09.2015 16:04

TJ Čechovice - SK Hranice U17 

 1 : 1 ( 1 : 0 )

 

Branky: Jemelka Vojtěch     

     

Sestava SK: Adam Kňura( 6), Řepa Jan(6),Nedělka Tomáš( 8), Vitonský Ondřej(6),Veselý Ondřej(7),Král Dominik(7),Zobaník Jakub(6),Novák Filip(5),Kuchař Daniel(6),Křenek Pavel(5),Jemelka Vojtěch(6).

Střídání: 40min. Šustal Vojtěch(5)( Novák Filip),57min. Nedorostek Marek(5)( Zobaník Jakub),65min. Poláček Radim(5)(Vitonský Ondřej)

 

 V dalším zápase na hřišti v Čechovicích jsme udrželi vysokou herní kvalitu z předešlých utkání a předváděli jsme moderní fotbal plný kombinačních akcí a šancí,kterých jsme si vytvořili na několik zápasů.Bohužel jsme zklamali v koncovce,kde jsme byli zbytečně zbrklí,nepřesní, málo důrazní v pokutovém území a především málo odvážní ve střelbě.Remíza je pro náš celek velkým zklamáním , ale i z takového zápasu se musíme poučit a vzít si z něj to dobré. Jsem rád, že kluci vystupují a bojují jako tým a chtějí pracovat sami na sobě a zlepšovat se zápas od zápasu. V sobotu nás čeká na domácím trávníku mužstvo Zábřehu na Moravě a já věřím, že v nastavených výkonech budeme pokračovat i nadále.

 

Nedělka Tomáš, Vitonský Daniel