Hranice U17 - Zábřeh

01.09.2015 16:06

SK Hranice U17 – SK Sulko Zábřeh na Moravě 

6 : 0 ( 5 : 0 )

Branky: 2x Zobaník Jakub,2x Jemelka Vojtěch,1x Kuchař Daniel,1x Šustal Vojtěch

Sestava SK: Adam Kňura( 7), Řepa Jan(7),Nedělka Tomáš( 7), Vitonský Ondřej(6),Veselý Ondřej(7),Král Dominik(7),Zobaník Jakub(8),Novák Filip( 7),Kuchař Daniel(7),Křenek Pavel(7),Jemelka Vojtěch(7).

Střídání: Nedorostek Marek 6 ( Vitonský Ondřej), Šustal Vojtěch 7 (Král Dominik), Poláček Radim 6 ( Novák Filip), Kovařík Tomáš 5 ( Jemelka Vojtěch).

 

Do dalšího utkání proti mužstvu Zábřehu na Moravě jsme nastoupili odhodlaní nepodcenit soupeře a hlavně prosadit se střelecky a odčinit tak střeleckou nemohoucnost z minulého zápasu. Hned od úvodního hvizdu bylo jasně patrné kdo je pánem na hřišti , kluci hráli uvolněně a soupeře přehráli ve všech herních činnostech. Hned ve čtvrté minutě se trefil J. Zobaník a otevřel účet utkání , do kterého se ještě v prvním poločase zapsali D. Kuchař, znovu J. Zobaník a dvakrát V. Jemelka. Poločasový výsledek 5:0 byl naprosto zasloužený. Druhý poločas již tak vysokou herní kvalitu neměl, na druhou stranu si zahráli všichni střídající hráči a určitě nezklamali. Poslední branku vstřelil přímo z rohového kopu V. Šustal a uzavřel tak brankový účet. Za předvedený výkon si kluci zaslouží velkou pochvalu. Jen tak dále pánové.

 

Nedělka Tomáš, Vitonský Daniel

....................................................................