Hranice U17 – FK Nový Jičín

16.08.2015 12:18

 : 

SK Hranice U17 – FK Nový Jičín 2:0(0:0)

Branky: 52. min. Vojtěch Jemelka, 80.min. Daniel Kuchař         

Sestava SK: Adam Kňura, Řepa Jan,Nedělka Tomáš, Nedorostek Marek,Veselý Ondřej,Král Dominik,Zobaník Jakub,Šustal Vojtěch,Novák Filip,Křenek Pavel,Jemelka Vojtěch.

Střídání: 40. Kuchař( Novák),45. Němčanský( Šustal),52. Vitonský( Nedorostek),65.Poláček( Zobaník)

 

K prvnímu mistrovskému utkání jsme nastoupili  proti dobře fyzicky připravenému soupeři , který nás v prvním poločase předčil pohybem a důrazem v osobních soubojích. Hra se ale převážně odehrávala mezi oběma šestnátkama , kde dominovali obě obrany a nepřesnost hráčů v předfinální fázi neumožnila ani jednomu z celků dostat se do gólové příležitosti. Našim hráčům chyběla přesnost, kvalitní zpracování míče a klid v rozehrávce. Hosté se spoléhali na dlouhé nakopávané míče za obranu,ale s přesností byli taktéž na štíru.

Do druhého poločasu nastoupil do středu zálohy Dan Kuchař , který měl za úkol především zpřesnit hru a zkvalitnit rozehrávku a myslím, že to se povedlo dokonale.Kluci začali dobře kombinovat, zkvalitnili pohyb a tím jsme dostali soupeře pod neustálý tlak,který pramenil v úvodní branku utkání když kolmou přihrávkou  vyslal D. Kuchař do brejku P. Křenka,ten nádherně prošel do vápna a předložil míč V.Jemelkovi,který  V 52. minutě uklízel do prázdné brány 1:0. Od tohoto momentu jsme byli jasně lepší a vypracovali si minimálně čtyři 100% příležitosti, ovšem útočníci a především V. Jemelka v koncovce trestuhodně selhali. Pojistku a stvrzení vítězství nad těžkým soupeřem jsme nakonec pečetili až v 80. minutě utkání po trestném kopu, kdy centr V.Jemelky  tečoval hlavou R. Poláček a do brány dorážel D. Kuchař 2:0.

Děkujeme všem hráčům za předvedený výkon a blahopřejeme k zisku prvních třech  mistrovských bodů.

Nedělka Tomáš, Vitonský Daniel