Hranice U17 : Šumperk

05.06.2016 18:13
SK Hranice U17 - FK Šumperk
 4:0(2:0)
 
Branky: 4x Pavel Křenek
 
Sestava SK: Kňura Adam(7),Král Dominik(8),Nedělka Tomáš(8),Adamčík Radim(8),Šustal Vojtěch(7),Zobaník Jakub(8),Kuchař Daniel(8),Veselý Ondřej(7),Skácel Radek(7),Poláček Radim(6),Křenek Pavel(10)
 
Střídání: Jemelka Vojtěch(7)( Poláček Radim),Helešic Rostislav(7)(Skácel Radek),Páleník Daniel(Kňura Adam),Řepa Jan(Veselý Ondřej)
 
Ve 29. kole MSDD skupiny E jsme na domácím hřišti přivítali třetí tým tabulky mužstvo FK Šumperk. Oproti zápasu se Vsetínem se nám trochu vyprázdnila marodka ale přesto jsme využili služeb dorazových žáků a od začátku utkání nastoupili na hrot čtyřgólový střelec ze Vsetína R.Skácel a svou premiéru si odbyl na pozici středního obránce R.Adamčík. Celý zápas jsme měli naprosto pod kontrolou a nepustili jsme soupeře téměř na dostřel naší brány. Účet utkání otevřel v 11.minutě P.Křenek,který postupně dokázal rozvlnit síť za hostujícím gólmanem ještě 3x a to ve 35., 48., a 62.minutě a ukázal proč je momentálně nejlepším střelcem celé divizní soutěže mladšího dorostu. Do konce jarní části soutěže zbývají poslední dvě kola , ve středu zajíždíme na půdu čtvrtého Uničova a celou sezonu ukončíme v sobotu na hřišti Nového Jičína.  
 
Nedělka Tomáš, Vitonský Daniel