Pozvánka

27.10.2014 19:16

Pozvánka

 

  Dovolujeme si Vás pozvat dne 7. 11. 2014 (pátek) na ukončení fotbalové sezóny 2014/2015 – mladšího dorostu SK Hranice, které se bude konat v prostorách fotbalového areálu SK Hranice od 17.00 hod. Ukončení bude spojeno s posezením u grilovaných pochoutek a ohlédnutím se za úspěšnou sezónou. Občerstvení zajištěno. 

 

Srdečně zvou

 

Jan Jursík, Tomáš Nedělka, David Lapeš

 

Účast hráčů je nutná.

Rodiče, nebojte se nás a věnujte jeden podvečer společnosti trenérů a jejich svěřenců (vašich dětí). My budeme potěšeni vaší přítomností a chlapci vaším zájmem.

 

Současně bych vás chtěl požádat o předběžné sdělení účasti na závěrečném posezení do 31. 10. 2014 (stačí emailem– počet dospělý/děti) z důvodu zajištění občerstvení.

Vybíraná částka na ukončení fotbalové sezóny bude 100 Kč za dospělou osobu.

 

Email: lapesaci@seznam.cz

.............................................................................................................................................................................................................................................

Současně žádáme rodiče, kteří ještě neuhradili příspěvky za měsíc říjen/listopad, aby je uhradili nejpozději při ukončení sezóny.