Val.Meziříčí : Hranice U17

27.04.2016 12:38

TJ Valašské Meziříčí : SK Hranice U17

1:0 (0:0)

Branky: 78min. Jašíček

Sestava SK: Kňura Adam 6, Řepa Jan 6,Nedělka Tomáš 7, Kuchař Daniel 6,Veselý Ondřej 6,Durčák Samuel 6,Zobaník Jakub 5,Šustal Vojtěch 7,Vitonský Ondřej 6,Křenek Pavel 5,Jemelka Vojtěch 7.

Střídání: Poláček Radim ( Řepa Jan)

 

V dalším zápase jsme zavítali na hřiště tradičního soupeře a zároveň rivala z čela tabulky Valašského Meziříčí. Hrálo se na hlavním výborně připraveném trávníku za nádherného slunečného počasí. Od začátku do konce se na hřišti odehrával bojovný fotbal, plný osobních soubojů ,zkrátka pravá fotbalová bitva o každý metr travnaté plochy. Snažili jsme se hrát kombinační fotbal s využitím krajních útočných hráčů což nám přinášelo ovoce a především V.Jemelka větral neustále obranu domácích, kteří si s jeho rychlostí nevěděli rady. Bohužel finální přihrávky a centry nenacházeli své adresáty a domácí obrana je stačila odvracet na rohové kopy, kterých jsme kopali celou řadu,ale bez kýženého efektu. V prvním poločase jsme si vytvořili dvě 100% brankové příležitosti, S. Durčákovu hlavičku domácí brankář Pobořil vyškrábl na roh a samostatný únik V.Jemelky zlikvidoval podobným způsobem. Druhý poločas se vyvíjel dost podobně jako ten první , jen se začali množit na obou stranách fauly. Bohužel jsme nedokázali využít další slibné šance ( S.Durčák, P.Křenek) a v 78 minutě přišel trest v podobě rohového kopu domácích a šťastné hlavičce Jašíčka.

Dnes jsme odehráli velice dobrý zápas. O výsledku tentokrát rozhodlo štěstí,které se přiklonilo k domácím.Přesto musím kluky pochválit za předvedený výkon, určitě nemusíme věšet hlavy, dnes jsme byli lepším celkem byť odcházíme poraženi. Soupeři gratuluji,ale boj o titul ještě nevzdáváme.

Nedělka Tomáš, Vitonský Daniel